Астролог з Рівненщини: рік «півня, що кричить» зламає правила і традиції

22443 0

Ми у соцмережах:

Ірина Кравець

У 2020 році людство стикнулося з великою кількістю випробувань, що були спровоковані пандемією коронавірусу. Що ж готує нам 2021? Це запитання ми задали астрологині з Дубна Ірині Кравець.

За східним календарем це рік білого металевого бика, проте мені більше імпонує старослов’янський календар, — каже дубенчанка. — Відповідно до нього 2020 рік був роком «павука, що снує павутину». І ми побачили, як світ застряг у цій павутині коронавірусу. 2021-й є роком «півня, що кричить». А коли півень кричить? Правильно — перед сходом сонця. І все зло відступає. Це має бути непоганий рік. 21 грудня Юпітер максимально наблизився до Сатурна, а це дві найбільші планети Сонячної системи. Ми стрімко увійшли в еру Водолія, а це означає зміну правил, перелом традицій.

За словами пані Ірини, людство стикатиметься з глобальними проблемами в цьому році. Насамперед з екологічною, коли зміни на Землі стають незворотними. Також дуже загостриться расовий конфлікт, спровокований смертю чорношкірого Флойда. Загостриться і конфлікт, пов’язаний зі статевою ідентичністю, а також з вихованням дітей, які під впливом соціальних мереж та гаджетів втрачають власну індивідуальність і стають асоціальними.

Не такою страшною буде пандемія коронавірусу, як прогнозована психологами пандемія самотності, — стверджує пані Кравець. — Люди живуть у своєму вузькому світі, мало спілкуються і контактують вживу. Пандемія коронавірусу лише погіршила цю ситуацію. Саме тому за останній рік зросла кількість самогубств і наркозалежних. Дуже важливо протягом наступного року приділяти увагу насамперед своєму душевному здоров’ю, шукати позитивних вражень, не дозволяти собі опускати руки. Тоді й фізичні захворювання не опанують тілом.

Астрологиня радить не починати серйозних справ до 20 лютого, поки Сонце не увійде в сузір’я Риб. Бо до цього часу п’ять планет будуть в сузір’ї Водолія, а це період, коли не варто ризикувати або ж знизити ризики до мінімуму.

Ірина Кравець сформувала прогнози для кожного знака зодіаку в наступному році:

Вогненним Овнам, чий покровитель Марс, раджу ризикувати, але з відкритими очима. Щоб потім не пошкодувати про свою гарячковість. У Тельців буде не дуже вдалий рік, бо вони люблять стабільність і консервативні за світоглядом. А 2021 — рік змін. Вони можуть зазнати матеріальних втрат, але виживуть. А ось прихильникам перемін Близнятам цей рік якраз на руку. Вони можуть кардинально змінити своє життя. Раків протягом року не буде покидати тривога за тих, кого вони люблять. Не дуже сприятливий для них рік, в якому виникатимуть ситуації, що викликатимуть панічні страхи. Для Левів це сприятливий та цікавий рік. Вони можуть «зібрати вершки» з несприятливих ситуацій для інших, наприклад, якщо хто розорився або провалив справу. Проте тільки за умови, якщо не будуть лінуватися. 2021-й буде незрозумілим роком для Дів. Правила будуть мінятися, і це розхитуватиме життя Дів, яке проходить в своїх рамках. Терези пристосуються до будь-яких обставин. Для них дуже важливо, за кого вони триматимуться в цьому році — друзі, рідні, кохані, бо саме ці люди допомагатимуть їм. На Скорпіонів чекають американські гірки — злети й падіння. І від цих гірок їх іноді буде просто нудити. Хорошим і цікавим обіцяє бути 2021-й для Стрільців. Вони будуть постійно когось рятувати і допомагати. Козероги — це лососі, які плистимуть проти течії. І хоча прогресу їм чекати не варто, зате вони втримають свої позиції. Для Водоліїв це, зрозуміло, буде успішний рік. Вони будуть на коні. Життя Риб залежить не від них самих, а від водойми, де вони живуть. Важливо, щоб хтось цю водойму фільтрував. Тоді вони матимуть гарні перспективи.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також