Ринок на Боярці хоче розширятися, але сусіди проти

1482 0

Ми у соцмережах:

Ринок на Боярці хоче розширятися, але сусіди проти

Власники ринку «Орислава» на Боярці досі не приступили до реконструкції приміщення. Три роки вони добиваються виділення 3,5 сотки під стоянку для автомобілів. Вже і проєкт землеустрою за погодженням міських депутатів видали. Але сусіднє ОСББ проти купівлі ними ділянки — навіть подало в суд.

 Юрій Клекотка, адвокат, який представляє інтереси ОСББ в суді:

— У власності ринку перебуває дві ділянки. Вони ж хочуть привласнити ще 3,5 сотки, на яких стоїть смітник. Цей смітник вони зареєстрували як об’єкт нерухомого майна, і це дає їм право просити міську раду про приватизацію ділянки в обхід аукціону. Ми подали в міський суд на державного реєстратора, який реєстрував цей об’єкт. Проте нам відмовили в розгляді справи на основі того, що її має розглядати Господарський суд. Тож готуємо документи для подачі в цю інстанцію. Місцеві мешканці бояться, що ринок збудує там аж ніяк не стоянку, як вони запевняють, а просто розширять цей «генделик».

Людмила Самсон, власниця ПП «Орислава»:

— Скажу лише, що вже три роки ми не можемо вирішити це проблемне питання, без якого реконструкція ринку неможлива. На цій ділянці знаходиться не смітник, а будівля з фундаментом для зберігання інвентаря. Ми рухаємося законним шляхом. Як я вже неодноразово повторювала, на ділянці хочемо облаштувати лише стоянку для авто, які привозять товар на ринок.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також