Ринок не чіпатимуть. Бо Королюк — радник

2508 0

Ми у соцмережах:

Ринок не чіпатимуть. Бо Королюк — радник

Перед Новим роком торговці «Речового ринку», що на вулиці Замковій у Рівному, запанікували. На базарі з'явилися оголошення, що оскільки термін оренди земельної ділянки закінчується, міська влада планує кіоски знести, а на місці ринку зробити відпочинкову зону, що була б гармонійною з відреставрованим у майбутньому стадіоном «Авангард».

речовий ринок Оголошення розклеїв голова профспілкової організації «Речового ринку», прочитавши у ЗМІ заяву міського голови Володимира Хомка, що той нібито вже давно мріє відправити підприємців із вулиці Замкової на ринок Дикого. Щоправда, за кілька днів оголошення довелося зняти. На передноворічній сесії міськради пан Хомко уже запевняв, що ринок ніхто не зачіпатиме, принаймні до 2019 року. Тоді ж стало відомо й про те, що засновник та неофіційний власник ринку Валентин Королюк, який свого часу був народним депутатом, а нині є депутатом обласної ради, з 1 січня — радник Володимира Хомка на громадських засадах. Володимир Хомко, міський голова Рівного: — До 2019 року ніхто ринку нічого не зробить. Не тому, що я так хочу, а тому, що це передбачено договором, який був укладений за півроку до моєї каденції. До того часу я не заберу цю землю. А у 2019 році вже буде інша каденція, яка й вирішуватиме, що робити. Павло Бречко, голова первинної профспілкової організації підприємців та найманих працівників «Речовий ринок»: — Прочитав слова міського голови на одному з веб-сайтів, що ринок закриватимуть, і вирішив попередити підприємців. А виявилося, що новина була фейковою. Королюк тепер радник Хомка, тож договір оренди нам точно продовжать. Можливо, на певних умовах, бо ж частина нашого ринку наразі порожня, але погодження буде. Паніка ж у нас була, бо люди переймалися через роботу. На ринку Дикого для всіх торгових місць би не вистачило. Та й на Дикого справи гірші. У них також незабаром закінчується термін оренди земельної ділянки, і міська влада налаштована до того ринку критично. королюк

Валентин Королюк
Валентин Королюк, засновник та фінансовий директор ПрАТ «Речовий ринок»: — У нас все дуже добре. Ніхто нічого не зноситиме. До 2019 року ще довго. Можливо, надумаємо і зробимо самі реконструкцію ринку, бо він, по правді, трохи не відповідає сучасним вимогам. Все-таки я його створив 20 років тому.
Алла САДОВНИК.
Довідка РВ: Офіційними власниками ПрАТ «Речовий ринок» є син Валентина Королюка Борис та Володимир Рабінюк, який свого часу очолював міське управління торгівлі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також