Ринок нерухомості почав працювати

3761 0

Ми у соцмережах:

Ринок нерухомості почав працювати

Рівненське регіональне відділення Асоціації фахівців з нерухомості (АФНУ) провело прес-конференцію за підсумками минулого року і урочистий вечір «Краща ріелторська компанія».

Віце-президент АФНУ Сергій Злидень зауважив, що в порівнянні з 2008 роком ціна на житло в Україні впала на 30-40% і на сьогодні є сталою. Ринок нерухомості почав працювати. «Обвалу» цін, який деякі ріелтори прогнозували на цей рік, не спостерігається і найближчим часом він не передбачається. Що стосується купівлі житла в кредит через банківські установи, зважаючи на всі обставини, то в найближчі два роки покупцям отримати кредит не вдасться. Голова Рівненського регіонального відділення АФНУ Анжела Михайлюк закцентувала увагу журналістів на тому, що в м.Рівне залишилось 45 агентств нерухомості, половина з яких є членами Асоціації фахівців з нерухомості України. Це свідчить про те, що на ринку нерухомості залишились ті ріелтори, які пройшли відповідне навчання, мають достатній досвід і з повною відповідальністю їх можна назвати професіоналами. Після прес— конференції був проведений урочистий вечір, де були нагороджені ріелторські компанії в різних номінаціях. Передусім були відзначені ті компанії, які позитивно зарекомендували себе на ринку нерухомості Західної України.

Сергій ТКАЧЕНКО.

В номінації ”Професійне визнання 2008 року” — перемогу виборов «Кадет СВС». »За високі досягнення на ринку нерухомості 2008 року» були нагороджені агентства «Фаворит», «Партнер», «Моноліт-АН». »За внесок в розвиток Рівненського регіонального відділення АФНУ” нагородили Леоніда Теологова, директора АН «Плюс-Комфорт». Перемогу також отримали — в номінаціях »Професійна стабільність 2008 року» — АН «Фарт-Лік»; ”Довіра року-2008” — АН «Три-Сам», АН «Ексклюзив», АН «Прем’єр»; ”Знак якості на ринку нерухомості” — АН”Челсі”; ”Краща компанія партнер-2008” — АН «Шанс»; ”Бренд року-2008” — АН «Квадратний метр»; ”Грамотна корпоративна політика” — АН «Гарант», АН «Квартал»; ”Прогрес року» — АН «Нард»; ”Кращий аналітик ринку нерухомості» — АН «Ріелт-Інформ»; ”Нове ім’я на ринку нерухомості» — АН «Нерухомість -Стан». На урочистому вечорі також було проведено письмове опитування, в результаті якого було вибрано найкращу ріелторську компанію 2008 року. Нею стало агентство нерухомості «Фарт-Лік», директор Олена Круліковська. »Кращим ріелтором-професіоналом 2008 року» визнано директора агентства нерухомості «Партнер» Юлію Максимчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також