Ринок в Гощі не буде відкриватись

1028 0

Ми у соцмережах:

Ринок в Гощі не буде відкриватись

Таке спільне рішення було прийняте за погодженням та рекомендаціями спеціалістів Держпродспоживслужби, районного відділу поліції спільно з Гощанською селищною радою, а також керівництвом ринку.

Чому так - Гощанська селищна рада повідомиа на своїй сторінці  Фейсбуці.

-  Ринок в смт Гоща є змішаного типу. Близько 10% ринку складають харчі, решта - господарські та промислові групи товарів. В правовому полі ми керуємось Постановою КМУ від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020 № 14 "Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках". Також серед опитаних продавців продовольчою групою товарів лише незначна кількість з них виявила бажання розпочати торгівлю. 
Але найголовніша причина - це безпека мешканців нашої громади та дотримання необхідних карантинних заходів.
Нагадуємо, що з 6 травня надано дозвіл на торгівлю розсадою та рослинницькою продукцією на території ТОВ «Універсалінвестцентр» (біля маркету "Наш Край") за умови дотримання необхідних вимог карантину, встановлених Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020 № 14. Бережіть себе та будьте здорові. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також