Рівне фестивальне: «Ми талановиті» вже отримали 51 заявку на участь, на «Атмосферу» подався 21 учасник

1229 0

Ми у соцмережах:

Рівне фестивальне: «Ми талановиті» вже отримали 51 заявку на участь, на «Атмосферу» подався 21 учасник

Подача заявок на участь у фестивалі-конкурсі для обдарованої молоді «Ми талановиті. Мегаподія» продовжується до 20 квітня! Таке рішення прийняв оргкомітет конкурсу.

- «Ми талановиті» вже отримали 51 заявку на участь, на «Атмосферу» подався 21 учасник. Зважаючи на те, що заявки на «Ми талановиті» продовжують надходити і після раніше оголошеного дедлайну (до 10 березня), ми вирішили дати можливість усім охочим продемонструвати свої таланти і продовжили термін прийому заявок на цей фестиваль. Водночас, вже визначили і перші дати для проведення відборів, - прокоментувала координатор фестивалів «Ми талановиті» та «Атмосфера» Дарина Філімонова.

За її словами, перші відбори учасників на фестивалі «Ми талановиті» і «Атмосфера» компетентним журі відбудуться 6 і 13 квітня в НК «Catarsis» (вул. Коперника, 9). Апліканти, котрі надіслали заявки після 10 березня, будуть повідомлені про дати прослуховувань після 20 квітня.

Члени журі:
Катерина Приндюк – переможниця минулорічного фестивалю "Ми талановиті. Мегаподія";
Дарина Філімонова - координатор фестивалю-конкурсу " Ми талановиті. Мегаподія" та фестивалю електронної музики «Атмосфера»;
Анна Римчук – фіналістка Міжнародних та Всеукраїнських пісенних конкурсів;
Степан Надзьон – засновник ком’юніті «Типове Рівне»;
DJ X-Ray – один з кращих ді-джеїв Західної України;
DJ Sir – арт-директор рівненського НК "Catarsis".

- Ми зв’яжемося з кожним автором заявки на участь в фестивалях «Ми талановиті» та «Атмосфера» і повідомимо усі подробиці стосовно прослуховувань: які мінусовки мати, на яких носіях і так далі. З кожної вікової та жанрової категорії будуть відібрані кращі фіналісти на розсуд журі. Звертаюся до учасників: не хвилюйтеся на прослуховуваннях, ви вже переможці! Рішення подати заявку на фестиваль і заявити про себе - це перший крок у вашій можливо блискучій творчій кар’єрі, ваш перший крок у майбутнє. До зустрічі на відборах, - резюмувала координатор фестивалів «Ми талановиті» та «Атмосфера» Дарина Філімонова.

Нагадаємо, фестиваль "Ми талановиті. Мегаподія" проводиться для молоді, яка мріє про сцену, відомість та визнання. Переможці весняних відбіркових турів потраплять до фіналу (про дату та місце буде повідомлено пізніше), де кращих також визначить компетентне журі. Після чого цьогорічні переможці заспівають на великому концерті перед багатотисячною публікою разом з відомими артистами українського шоу-бізнесу в рамках щорічного концерту «Мегаподія», який пройде в Рівному 15 вересня на стадіоні «Мототрек». Цьогоріч - це співачка року за версією «M1 Music Awards-2018» Настя Каменських, гурт «Дзідзьо» та представник України на Євробаченні 2018 року Melovin.

Започаткований у 2008 році фестиваль електронної музики «Атмосфера», відродився завдячуючи перемозі у Громадському бюджеті м. Рівне. Захід відбудеться у новому форматі на День молоді на Майдані Незалежності у Рівному. На ньому виступатимуть кращі діджеї Західної України і переможці відборів - молоді рівненські виконавці електронної музики.

Участь в обох фестивалях є безкоштовною.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також