Рівне має ще одне місто- побратим з США

827 0

Ми у соцмережах:

Рівне  має ще одне місто- побратим з США

Місто Іст-Брансвік зі штату Нью-Джерсі та Рівне — міста-партнери!

- Під час останнього звіту до США у нас налагодилися тісна співпраця і дружні відносини з багатьма представниками української діаспори, зокрема досягли домовленостей про співпрацю і спільні проекти. І ось сьогодні з радістю підписав угоду з мером міста Brad Cohen про партнерство між містами, - повідомив у Фейсбуці міський голова Рівного Олександр Третяк.- Дякую нашому земляку Алексу Крищуку і українській діаспорі за всебічну підтримку ініціативи про побратимство, широке інформаційне висвітлення війни в Україні місцевими джерелами, збір гуманітарної допомоги для нашого міста!
Свою дружбу і солідарність до нашого міста, українська діаспора міста Іст - Брансвік під час війни вже проявляли в наданні гуманітарної допомоги та всілякій підтримці рівнян в такий складний час для України! Вже кілька контейнерів з гуманітарною допомогою від християнських церков та представників бізнесу отримало місто Рівне. В цьому вантажі не лише найнеобхідніше,а й любов та милосердя кожного жителя! Також українська діаспорам допомогли з облаштуванням бомбосховища по вулиці Дворецькій .Нині особлива подяка за те, що тепер поряд з американським прапором над містом ІСТ-БРАНСВІК зараз височіє і синьо-жовтий стяг!  Це вже друга угода про партнерство між Україною та США на рівні міст!
Укладення даної угоди сприятиме розвитку співпраці між містами в різних галузях, сфери бізнесу, освіти, культури та охорони здоров’я. Попереду багато спільних проектів, реалізація спільних ініціатив та плідна співпраця у різних галузях !
Вітаємо наше місто-побратим із США! Подяка за підтримку і слава українсько-американській дружбі! 

Нагадаємо, що місто Федерал-Вей зі штату Вашингтон з США стало цьогоріч першим побратимом Рівного. За термінове надання Рівному статусу міста-побратима проголосувала міська рада Федерал-Вей ще 2 березня.

 Читайте також: У Рівного з’явилось нове місто-побратим


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також