«Рівне має вражати», - Юрій Вознюк про відкриття Історичного кварталу

1624 0

Ми у соцмережах:

«Рівне має вражати», - Юрій Вознюк про відкриття Історичного кварталу

14 жовтня. в День Покрови Пресвятої Богородиці, у Рівному урочисто відкрили для містян та туристів Історичний квартал. Локація розташована в районі пивзаводу. Тисячі рівнян завітали поглянути на нову туристичну місцину – шматочок Європи в старій частині Рівного.

Кандидат на посаду міського голови Рівного, народний депутат України 7-8 скликань Юрій Вознюк переконаний, що саме такими речами Рівне має приваблювати туристів.

«Дякую Маріану Годі за втілення та реалізацію цієї ідеї. Я вважаю, цей задум має стати одним із яскравих місць Рівного. Сюди мають приїжджати українські й іноземні туристи, залишати кошти і наповнювати бюджет. Рівне має розквітнути».

 

Ідейним натхненником цього проекту став власник рівненського пивзаводу «Рівень», кандидат в депутати  Рівненської міської ради по 3-му виборчому округу Маріан Года. 

За його словами, це не бізнесовий проект, а в першу чергу - іміджевий. 

«Мене надихнула Європа, де я часто буваю. Саме в цьому дворику немає конкретно якоїсь однієї архітектурної тенденції. Це і Гданськ, і Мюнхен, і Амстердам. Тут використані всі натуральні матеріали. Тут немає штучних замінників і пінопласту. Я хочу продовжувати цей проект», - розповідає Маріан Года. 

Архітектори ж кажуть, що самі будівлі історичної цінності не мають, а милуватимуть око туристів. Про це говорить і нині діючий міський голова Рівного Володимир Хомко.

«Уявіть собі, що ми зараз зробимо тури вихідного дня для тернополян, хмельничан та інших. Їхатимуть вони у «Тунель кохання», Зоопарк, «Таємничі підземелля» і, звісно, Європейський дворик. Ми вже обговорювали цей тур з Маріаном Годою», - ділиться думками Володимир Хомко.

До слова, у новозведених будівлях в Європейському кварталі планують розмістити також готельний комплекс.

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також