Рівне отримало понад 8 тонн гуманітарної допомоги з Італії

218 0

Ми у соцмережах:

Рівне отримало понад 8 тонн гуманітарної допомоги з Італії

У Рівне прибула чергова партія гуманітарної допомоги від надійних друзів та партнерів нашого міста з Італії - фонду Sermig та підприємства Spaccio Bonifanti.

Нагадаємо, що раніше за сприяння фонду Рівне отримало неодноразово масштабні гуманітарні вантажі, серед яких  харчі, засоби гігієни, крісла колісні, автомобілі тощо.

Сьогодні понад 8 тонн харчів, які доставили у наше місто наші італійські партнери у співпраці з Благодійною організацією «Фонд Віктора Шакирзяна» буде передано до закладів соціальної підтримки Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради.

- Щиро дякую нашим іноземним партнерам, які продовжують підтримувати нашу громаду та її мешканців. Вірю, що подальша співпраця з італійськими друзями буде лише нарощувати оберти. Адже спільно робимо все для добробуту наших громадян! На далі допомога буде розподілена поміж найбільш вразливими категоріями населення нашої громади. Зокрема, поміж людьми з інвалідністю, людьми похилого віку, а також тими, хто перебуває на обліку нашого терцентру соціального обслуговування, - відзначив секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також