Рівне перемогло у телевізійному шоу БУМ

3210 0

Ми у соцмережах:

Рівне перемогло у телевізійному шоу БУМ

У фіналі Битви українських міст (БУМ), ефір на каналі «Інтер» якого відбувся 30 травня, перемогу здобула команда Рівного з назвою «Рівне-чарівне».

У її складі протягом шоу змагалися Оксана Федорчук, Анастасія Соколенко, Дмитро Климець, Юрій Пограничний, а капітаном за рішенням продюсерів телеканалу була боксерка, уродженка Дніпропетровська Аліна Шатернікова.

Щоправда, у фіналі її через травму замінив інший нерівнянин, іванофранківець Роман Вірастюк. Рівненській команді у фінальному «двобої» протистояли команди Вінниці на чолі з боксером В’ячеславом Узелковим і Луцька, яку очолював музикант, лідер групи «Тартак» Олександр Положинський. Програма «Битва українських міст» була створена телеканалом «Інтер» за форматом відомого у світі шоу «Wipeout» (»повне знищення”).

Це цикл ігрових програм, де учасники долають різні перешкоди: гігантські водні перешкоди, басейни води та багнюки, великі вогняні швидкісні кулі тощо. БУМ став першим у цьому форматі шоу, де змагалися не окремі учасники, а команди. Зйомки відбувалися взимку 2010 року в Аргентині.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також