«Рівне підтримує необхідність розробки державної програми в будівництві житла для соціально незахищених верств населення» - секретар Рівненської міськради Віктор Шакирзян

320 0

Ми у соцмережах:

«Рівне підтримує необхідність розробки державної програми в будівництві житла для соціально незахищених верств населення» - секретар Рівненської міськради Віктор Шакирзян

Сьогодні, 21 червня, за ініціативи низки громадських організацій у Рівному відбулася зустріч з представниками муніципальної влади та депутатами різних рівнів щодо необхідності розробки державної програми з будівництва житла для соціально незахищених категорій населення, а також для людей, що спочатку повномасштабного вторгнення Росії змушені були покинути свої домівки і переїхати до інших регіонів країни. Під час зустрічі шукали рішення про допомогу, підтримку та шляхи розв'язання вищезгаданого питання.

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян, який особисто взяв участь у цій зустрічі з громадськістю зазначає, державна програма яка забезпечила б фінансову підтримку дуже потрібна.

- В черзі на отримання житла в місті Рівному перебуває близько шести тисяч рівненських родин. З початком повномасштабної агресії, на чергу з отримання житла, з понад 20 тисяч внутрішньо переміщених осіб що прибули до Рівного, стало ще майже 500 родин. Серед тих, хто перебуває на житловій черзі чимало людей з інвалідністю та інших соціально вразливих категорій громадян. Безумовно, питання виділення їм житла потребує комплексного підходу і підтримки від держави. Тож, місцева влада, безумовно, підтримує розробку комплексної державної програми забезпечення житлом, адже самотужки забезпечити квартирами всіх, хто цього потребує лише коштом територіальної громади буде досить таки складно, - каже Віктор Шакирзян.

 

До слова, на зустрічі були присутні представники Верховної ради України, зокрема народний депутат України Олександр Аліксійчук, який обіцяє донести усі напрацювання для колег-депутатів, безпосередньо, у сесійній залі Верховної ради.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також