Рівне підтримує прифронтові міста України

289 0

Ми у соцмережах:

Рівне підтримує прифронтові міста України

Рівненська громада готова простягнути руку допомоги прифронтовим містам України. Зокрема, йдеться про місто Куп’янськ на Харківщині, яке знаходиться в безпосередній близькості до лінії фронту.

Напередодні, відбулась відеоконференція за участі секретаря Рівненської міської ради, виконувача обов’язків міського голови Рівного Віктора Шакирзяна з головою Куп’янської міської військової адміністрації Андрієм Беседіним. Під час якої було досягнуто домовленості про постійне партнерство та співпрацю між двома містами.

- Вражений стійкістю Куп’янська, який біля семи місяців був під окупацією, але так і не піддався ворогу. Тож після звільнення його українськими військами, місцеві мешканці відразу почали відновлювати місто, відновлювати його інфраструктуру, повертати своє місто до нормального життя, розуміючи яких випробувань зазнали мешканці Куп’янська, ми погодились допомогти наших співвітчизникам підтримати їх, адже Україна єдина, і тільки підтримуючи один одного ми можемо отримати перемогу, - каже очільник Рівного Віктор Шакирзян.

Підписання угоди про партнерство заплановане на наступний тиждень, воно відбудеться у Рівному за особистої участі очільників міста.

- Куп’янська громада знаходиться фактично на лінії зіткнення та кожного дня перебуває під обстрілами тому особливо важливо було почути слова повної підтримки від Рівного. Також обговорили з паном Віктором перші кроки в напрямку зближення та співпраці громад. Зокрема, узгодили підписання меморандуму про співпрацю між громадами. Дякую за запрошення відвідати Рівне з робочим візитом, тож сподіваюся, що особиста зустріч відбудеться найближчим часом,- розповів голова Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також