Рівне по-особливому вшанувало пам’ять полеглих захисників України

940 0

Ми у соцмережах:

Рівне по-особливому вшанувало пам’ять полеглих захисників України

Крім традиційної панахиди за полеглих захисників України та покладання квітів до могил воїнів, цьогоріч за ініціативи секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна у місті о 12 годині було оголошено хвилину мовчання, а також зупинено рух авто та електротранспорту.

На всіх адміністративних та муніципальних будівлях приспустили державні прапори України.

В День пам‘яті полеглих захисників України спільно з родинами полеглих, вшанували загиблих, поклавши соняхи до могил наших Героїв. Окрім цього, закликав всіх рівнян, долучитись о 12:00 до загальноміської хвилини мовчання. В місті в цей час на одну хвилину було зупинено рух комунального авто та електротранспорту, а також приспущено прапори на всіх адміністративних та комунальних будівлях. Дякую всім, хто долучився до меморіальних заходів і приєднався до загальноміської хвилини мовчання в пам'ять про наших загиблих героїв”, - зазначив Віктор Шакирзян.

29 серпня, під час ранкової церемонії у Рівному на кладовищі “Нове” присутні вшанували пам’ять усіх тих, хто віддав найцінніше - власне життя. Присутні поклали квіти до могил Героїв Небесної сотні, Героїв, які загинули в АТО/ООС та захисників України, які полягли під час повномасштабного вторгнення.

Слід зазначити, що рівно о 12:00 у Рівному під час оголошеної хвилини мовчання було зупинено рух громадського транспорту, щоб вшанувати полеглих воїнів тишею.


 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також