Рівне придбає нову партію дронів для ЗСУ

260 0

Ми у соцмережах:

Рівне придбає нову партію дронів для ЗСУ

Департамент економічного розвитку Рівненської міської ради сьогодні оголосив тендер на закупівлю ще 93 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Thermal та додаткових акумуляторів до них, які будуть допомагати нашим військовикам виконувати бойові завдання на передовій.

Тендер оголошено на суму 20 мільйонів гривень. Аукціон відбудеться 15 березня.

- Повторюю і наголошую, що зараз підтримка ЗСУ для міста є першочерговим завданням. У нас усіх одна мета - перемога. Тому намагаємося максимально підтримувати наших військових та реагувати на їх запити. Тільки разом ми зможемо здобути омріяну перемогу у цій війні, - говорить секретар Рівненської міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, що у Рівному прийняли програму виділення 500 мільйонів гривень на придбання дронів для ЗСУ. Відповідно до неї, Рівне зможе впродовж 2024 - 2025 років загалом купувати для ЗСУ сучасні дрони різних моделей. Це, зокрема, квадрокоптери DJI Mavic 3 Enterprise, Autel EVO II Dual Rugged Bundle V2, DJI Matrice 300 RTK, а також обладнані приладами нічного бачення дрони DJI Mavic 3 Thermal.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також