Рівне прийматиме Чемпіонат України з більярдного спорту

810 0

Ми у соцмережах:

Рівне прийматиме Чемпіонат України з більярдного спорту

Упродовж трьох днів у Рівному триватиме офіційний Чемпіонат України з більярдного спорту.

Про це повідомляє Інформаційна служба ВП ГО «ФСБУ» в Рівненській області. Так, бажання взяти участь уже виявили 40 учасників з Рівненщини.

Керівник Рівненської обласної федерації більярдного спорту Микола Скоропад каже, що Рівне не часто приймає турніри такого рівня.

«До участі наша обласна федерація фактично дала допуск всім учасникам останнього Чемпіонату області. Їх було більше 70, а зголосилося взяти участь 40. Це ми робимо для того, аби дати поштовх до розвитку більярду на Рівненщині. За останні два роки ми провели серйозну роботу. Це відображається і в якості турнірів, які ми проводимо на Рівненщині, і в кількості учасників. Готуємось до прийому дуже серйозно. Змагальна сітка нині вимальовується важка. Гратимуть кращі гравці держави. Цікаво буде як учаснкам так і любителям більярду».

Відкриття змагань запланували на суботу, 27 березня, о 10:00 у клубі «Глобус». В перший день ігри триватимуть до пізньої ночі. В неділю на тому ж місці Чемпіонат продовжиться з 10 години ранку. Про старт фінальних ігор в понеділок 1 березня повідомиться пізніше.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також