«Рівне Разом» висувають Віктора Шакирзяна на міського голову

2299 0

Ми у соцмережах:

«Рівне Разом» висувають Віктора Шакирзяна на міського голову

Віктор Шакирзян балотуватиметься на посаду міського голови - таке рішення було прийнято 20 вересня на конференції делегатів партії «Рівне Разом», яка проходила у сквері імені Віктора Чайки.

Рівненські спортсмени і будівельники, представники сфери освіти і культури, проголосували за нього одноголосно.

«Нам не цікаві політичні чвари - ми йдемо працювати. Hiхто зі столичних політиків не приїде у Рівне ремонтувати дороги чи очищувати Басів Кут. Це маємо зробити ми! Саме тому я прийняв для себе важливе рішення - балотуватися на посаду міського голови Рівного», - наголосив у своєму виступі голова "Рівне Разом" Віктор Шакирзян.

Як показують останні соціологічні опитування, підтримати кандидата на місцевих виборах готові 28,24 % опитаних рівнян. Віктор Шакирзян іде на вибори разом з командою спеціалістів з різних сфер, яких об'єднала партія «Рівне Разом». Разом вони захищатимуть інтереси рівнян у Рівненській міській раді.

«Я йду на вибори разом з командою політичної партії «Рівне Разом». Це представники різних галузей життя міста - громадського сектору та підприємців, освіти та культури, медицини та спорту. Це люди, які готові працювати і мають чітке бачення подальшого розвитку нашого міста. Ми партія «Рівне Разом» і поєднання цих двох слів пояснює нашу ідеологію: перше - наша політична сила об'єднує рівнян, і друге - ми працюємо на благо рівнян», - каже Віктор Шакирзян.

Комфортне і безпечне Рівне, затишне для сімейного проживання і цікаве для молоді – саме таким його бачить кожен учасник політичної сили «Рівне Разом».

Віктора Шакирзяна та “Рівне Разом” підтримав учасник Революції Гідності, ветеран АТО, член національно збірної України на “Іграх Нескорених-2020” Іван Лепеха. У своєму виступі він зазначив:

«Будучи учасником подій на фронті та «Революції Гідності» я багато бачив людей. І те, що я побачив у пана Віктора, це те, що він справжній боєць. Це ініціативність, рішучість і відповідальність за свої дії, мені дуже імпонують такі люди. Я дуже вдячний і від імені багатьох ветеранів за те, що він підтримує наш рух і будує у місті «Будинок Ветеранів». І поки інші лише на папері пишуть світле майбутнє Рівного, я вже бачу, що команда «Рівне Разом» втілює в життя мрії та ініціативи рівнян», - сказав ветеран під час свого виступу на з’їзді.

«Рівне Разом» має чіткий план дій, направлений на комплексне вирішення тих проблем, про які у Рівному забували роками. Також у партії “Рівне Разом” впевнені, що обов'язково продовжуватимуть підтримку соціальних, мистецьких, спортивних, медичних, дитячих та ветеранських ініціатив у нашому місті. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також