Рівне розширюється: заклали капсулу, а вже скоро з’явиться новий офісно-спортивний центр (ФОТО)

4781 0

Ми у соцмережах:

Рівне розширюється: заклали капсулу, а вже скоро з’явиться новий офісно-спортивний центр (ФОТО)

У Рівному поблизу вулиці Льонокомбінатівської заклали символічну капсулу часу. За два роки на цьому місці збудують сучасний офісно-спортивний центр.

Проект втілює група компаній «РЕНОМЕ», яка недалеко від цього будівельного майданчика уже успішно звела житлові комплекси «Spectrum» та «360».

- Це буде офісний центр класу «А» зі спортивним комплексом. На перших двох поверхах тут розташовуватиметься спортивний клуб, який займатиме 3500 м.кв., та ресторан для відвідувачів центру. Спортивний центр міститиме три басейни: 25-метровий для дорослих, а ще для дітей та немовлят. Із третього по шостий поверхи будуть офісні приміщення, а також великий внутрішній двір, який забезпечить комфортне перебування для всіх працівників та відвідувачів центру, - розповів очільник компанії «РЕНОМЕ-КОМФОРТ» Федір Делеган.

До проекту вже доєдналася відома компанія «Sport Life», яка дванадцять років успішно працює на ринку спортивних послуг та є одним з лідерів у фітнес-індустрії.

- Для нас – це знакова подія, адже ми закладаємо 60-й клуб нашої мережі. Можна з упевненістю говорити, що спортивний клуб у Рівному буде найкращим в Україні. Адже ми наповнимо його ультрасучасними американськими тренажерами, а вода у всіх трьох басейнах аквазони буде проходити п’ятирівневу систему очищення. Студія групових програм міститиме понад 150 різноманітних напрямків, а увесь персонал пройде кваліфіковане навчання з можливістю стажування закордоном, - директор з розширення мережі «Sport Life» Анна Ковальчук.

Оскільки компанія «Sport Life» робить усе для популяризації спорту та підтримки молодих спортсменів, то перший місячний абонемент на відвідини клубу отримала рівненська дворазова чемпіонка Європи з плавання Катерина Дікіджі.

Однак це ще не все. Грандіозними планами компанії на земельну ділянку в 5,5 гектара поділилася генеральний директор групи компаній «РЕНОМЕ» Надія Гладкевич:

- Ми здійснюємо перший крок до реалізації нового мікрорайону. Він точно буде відрізнятися на тлі нинішніх комплексів своєю скандинавською архітектурою. Нам важливо сформувати середовище для життя, роботи і відпочинку його мешканців. Тому ми передбачили розміщення в новому бізнес-центрі комерційну площу нерухомості за технологією «Open Space», спортивний клуб з трьома басейнами і велику та зручну парковку.

 Додамо, що будівництво офісно-спортивного центру від «РЕНОМЕ» розпочнеться уже у вересні цього року. 

Свою підтримку компанії уже висловили влада Рівного та керівництво Рівненського району.

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також