Рівне шукатиме директора у дитсадок через work.ua

781 0

Ми у соцмережах:

Рівне шукатиме директора у дитсадок через work.ua

Закінчуються терміни дії контрактів, укладених з директорами рівненських шкіл та дошкільних закладів. Обрання директорів шкіл відбудеться на конкурсній основі, втім система обирання нових керівників в дитячі садочки буде інша.

Начальник Управління освіти Рівного Богдан Турович розповів:

- На сьогодні, Законом України "Про дошкільну освіту" не передбачено проведення конкурсу на заміщення посади директора закладу дошкільної освіти. Тобто сьогодні керівник управління освіти укладає контракт з людиною, яка має бути директором і процедури відбору цієї людини не передбачається, якщо просто можна одноосібно прийняти рішення. Але в мене, як керівника управління, є бачення, що потрібно вибирати з кращих та вмотивованих людей, які хочуть розвивати заклад, тому ми прийняли рішення розширити доступ до інформації про вакансію та розмістили оголошення на work.ua.

Оголошення також обіцяють розмістити на сайті управління освіти та продублювати на сторінках у соціальних мережах.

- Ціль - зібрати якомога більше претендентів і з них вибирати найкращого директора. Мова не йде про якийсь конкурс, бо зробити його в юридичній площині ми не можемо, це такий собі відбір із залученням всіх бажаючих, - підсумував Богдан Турович.

Посилання на вакансію: https://www.work.ua/jobs/4477173/


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також