Рівне стало транзитним пунктом на шляху до Польщі (ВІДЕО)

2070 0

Ми у соцмережах:

Скріншот з відео

Через війну до Рівного щодня прибувають мешканці різних міст та сіл України. Одні залишаються тут, а інші - продовжують свій шлях далі.

Переважно біженці прямують до Польщі, повідомляє «Сфера-ТВ».

Відтак місцевий перевізник забезпечив масовий та безоплатний доїзд громадян до польського кордону. Раніше він регулярно здійснював рейси до Києва, однак після початку війни організував автобус, який кожного ранку о 9:00 забирає людей на перехресті вулиць Степана Бандери - В'ячеслава Чорновола і везе їх до сусідньої держави.

Пасажири - з різних регіонів України. Декому з них довелося якнайшвидше тікати з «гарячих» точок, а дехто їде до родичів навіть з тих міст, де умовно спокійно.

Прибувають до Рівного і залізничним транспортом, оскільки тут можна швидко пересісти на потяг до Львова, а вже звідти - на прямі сполучення з прикордонними польськими містами.

Провідниця «Укрзалізниці» Олена Полов'ян розповідає:

- Як почалася війна, то дуже багато їдуть біженців. Ми їх всіх беремо, всіх стараємось заспокоїти, просимо не нервуватися. Ці люди їдуть розгублені і їх просимо: «Не стидайтеся, звертайтеся за допомогою і вам усі допоможуть».

Більше у сюжеті:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також