Рівне — в Екстралізі?

1302 0

Ми у соцмережах:

Рівне — в Екстралізі?

Новий чемпіонат у вітчизняній футзальній Екстралізі стартує, найімовірніше, 5 вересня. Цю дату узгодили під час спільної наради представники клубів та Асоціація футзалу України. Очікується, що гратиме в елітному дивізіоні, як і раніше, десять клубів. Кременчуцький «Лукас» замінить команда з Херсона. Схема розіграшу теж незмінна — два кола плюс плей-офф. Можливо, незначно стане більшим заявочний внесок, але це рішення поки що не затвердили.

Кардинал Новий чемпіонат у вітчизняній футзальній Екстралізі стартує, найімовірніше, 5 вересня. Цю дату узгодили під час спільної наради представники клубів та Асоціація футзалу України. Очікується, що гратиме в елітному дивізіоні, як і раніше, десять клубів. Кременчуцький «Лукас» замінить команда з Херсона. Схема розіграшу теж незмінна — два кола плюс плей-офф. Можливо, незначно стане більшим заявочний внесок, але це рішення поки що не затвердили. Від міні-футбольного клубу «Кардинал-Рівне» участь в нараді брав віце-президент Михайло Кондратюк:

— З великою вірогідністю можна говорити, що і в новому сезоні Рівне буде представлене в Екстралізі. У нас триває кропітка робота з пошуку спонсорів. Вже нині можу сказати, що мінімальний бюджет нам сформувати вдалося. Нині боремося за те, щоб зберегти минулорічний склад. Попереду ще низка зустрічей та переговорів. Плануємо у найближчі дні провести прес-конференцію і розповісти про стан справ у клубі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також