Рівне в рази збільшить допомогу військовим

514 0

Ми у соцмережах:

Рівне в рази збільшить допомогу військовим

Під час сьогоднішньої сесії Рівненської міської ради депутатами було ухвалено зміни до бюджету громади. Головний пріоритет - збільшення фінансових видатків на програми спрямовані на підтримку ЗСУ та інші питання пов’язані з війною. На це з міського бюджету спрямують додатково 270 мільйонів 900 тисяч гривень.

З урахуванням раніше виділених на ці статті 156 мільйонів загальна сума коштів, які містом Рівне буде спрямована на підтримку Збройних Сил України та інші питання, пов’язані з війною,  становить 427,2 мільйони гривень.

Секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян каже, розраховує, що місто зможе пізніше додати до цієї безпрецедентної суми ще певну суму коштів в разі, якщо у місцевому бюджеті буде перевиконання дохідної частини.

- Я надзвичайно задоволений, що цього року ми змогли акумулювати таку значну суму коштів на підтримку ЗСУ. 427 мільйонів гривень на програми підтримки ЗСУ та питання пов'язані з війною - це значна сума для нашої громади, але зараз немає нічого важливішого для нас, ніж перемога, немає нічого важливішого ніж підтримка наших бійців на лінії фронту. Я вдячний всім депутатам за підтримку. Сподіваюсь, будемо мати невелике перевиконання. Тому, навіть ця сума коштів, яку ми запланували для підтримки Збройних Сил України у 2024 році не остаточна,  - розповідає очільник Рівного.

 

Крім того, зауважує Віктор Шакирзян, що сьогодні ми також відкрили можливість придбати для однієї з військових частин ЗСУ надзвичайно технологічного обладнання необхідного для оперативного виготовлення запчастин для техніки і озброєння, яке передають нам західні партнери. Тобто завдяки цьому, наші Збройні Сили зможуть оперативно ремонтувати і повертати на фронт пошкоджену техніку і озброєння.

Знаково, що військові дякують Рівненській громаді за ту допомогу, яку отримують з міського бюджету. Зокрема, почесну відзнаку для Рівненської громади передали бійці 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також