Рівне йде на рекорд: долучайтесь!

4447 0

Ми у соцмережах:

Галина Кульчинська

Триває встановлення рекорду Рівне в українській хустці. Уже надійшло понад 550 фото!

Ініціаторка заходу - заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська подякувала у Фейсбуці усім, хто вже долучився!

- І нагадую, якщо Ви поставили фото у себе на сторінці і не скинули у групу,  то зробіть це зараз, адже це важливо для нашого спільного рекорду  Рівне в українській хустці . І не забудьте вподобати групу, - каже Галина Кульчинська.

Учасниками встановлення Всеукраїнського рекорду можуть бути мешканки міста Рівне або ті, хто народився в місті Рівному (і це має бути вказано у Вашому профілі).  

Робіть портрет або селфі де Ви в хустці – одна людина в кадрі (групові фото не зараховуються). Виставляйте це фото на свою сторінку (7 грудня його треба буде скинути в групу «Рівне в українській хустці»). Вкажіть під фото своє ім’я і прізвище українською мовою. Можливий дуже короткий допис про особливості хустки (прабабусина, мамина, інше).

Рівно в 00.00 8 грудня група буде закрита. упродовж дня «Книга рекордів України» аналізуватиме надіслані фото і зробить висновок щодо встановлення в Рівному Всеукраїнського рекорду «Найбільша кількість жіночих зображень в українських хустках на одній сторінці в Facebook.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також