«Рівне забезпечить максимальну фінансову підтримку ЗСУ», - Віктор Шакирзян

4164 0

Ми у соцмережах:

«Рівне забезпечить максимальну фінансову підтримку ЗСУ», - Віктор Шакирзян

В Рівному уже кілька днів поспіль тривають вуличні акції на підтримку Збройних Сил України. Спершу під Обласною військовою адміністрацією, а сьогодні біля приміщення Рівненської міської ради на вулиці Соборній мітингувальники просили надати максимальну підтримку бійцям ЗСУ, що зараз перебувають на лінії фронту і боронять нашу країну від російських загарбників.

На мітингу були присутні і представники міської влади, зокрема секретар міськради, виконуючий обов’язки міського голови Рівного Віктор Шакирзян:

Повністю підтримую цю ініціативу рівнян, найголовнішим нашим завданням сьогодні є підтримати Збройні Сили України в боротьбі з окупантами, всі сили, всі наявні ресурси мають бути спрямовані на те, аби якнайшвидше здобути перемогу на ворогом. Цього четверга відбулася сесія міської ради, на якій, як ви знаєте, з міського бюджету було додатково виділено ще десять мільйонів гривень безпосередньо на підтримку бойових підрозділів ЗСУ. Ще раз підкреслюю, що повністю підтримую рівнян, які вийшли сьогодні на мітинг у підтримку наших військових, для нас українців зараз немає і бути не може більш важливої справи, ніж допомогти нашим воїнам здобути таку бажану всіма нами, таку очікувану всіма нами, таку потрібну нам усім Перемогу

Варто зауважити, що Рівне серед інших українських міст є одним з найактивніших у підтримці Збройних сил України. А також одним з обласних центрів що має дієву і досить розгалужену мережу волонтерських організацій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також