«Рівнегаз»: інтеграція у європейський простір

1150 0

Ми у соцмережах:

 «Рівнегаз»: інтеграція у європейський простір

Газові мережі АТ «Рівнегаз» завантажені лише на 15% від об’ємів, на які розраховували при їх будівництві. Так, у 2021 році газорозподільна компанія транспортувала до споживачів лише 380 мільйонів метрів кубічних газу. Тому в компанії продовжують процес оптимізації мереж з активним впровадженням європейських технологій.

Початок повномасштабної війни в Україні підтвердив правильність стратегії РГК, під брендом якої працює й АТ «Рівнегаз», на розвиток виробництва власного газового обладнання з відмовою від застарілих радянських та використанням провідних європейських технологій.

З 2019 року Регіональної газової компанії  напрацювала 130 контрактів з країнами Європи. Стратегія компанії із впровадження європейських технологій дозволяє рівненським газовикам виконувати взяті на себе зобов’язання зі стабільної та безперебійної доставки газу для 267 тисяч споживачів краю.

- «Рівнегаз» модернізує газові мережі на території області, використовуючи шафові газорегуляторні пункти (ШГРП) виробництва RGC Production, проводить заміну старих сталевих газопроводів на сучасні поліетиленові, встановлює нові лічильники газу, комбіновані будинкові регулятори тиску (КБРТ). Ми працюємо над залученням світових брендів виробників газового обладнання. Впроваджуємо дистрибуцію газових котлів через наші сервіси, їх реалізацію, встановлення та обслуговування, – повідомив голова правління АТ «Рівнегаз» Павло Козюк.

Газорозподільна система попри  усі складнощі воєнного стану потребує постійної уваги та інвестицій. Технологічна інтеграція газорозподільної галузі в Європу дозволяє підвищувати безпеку і впроваджувати новітні  інноваційні технології. Саме тому важлива своєчасна оплата послуги розподілу газу, адже це єдине джерело надходжень для модернізації мереж.

В рамках партнерства з європейськими компаніями фахівці “Рівнегазу” вже успішно пройшли ряд навчань за кордоном з питань метрології, повірки лічильників, використання та обслуговування газових котлів різних моделей та систем. Співпраця з європейськими колегами, використання сучасних технологій дозволить газовій галузі безболісно та швидко інтегруватись в європейський ринок в рамках інтеграції України в ЄС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також