«Рівнегаз» має нових голову правління та директора

1686 0

Ми у соцмережах:

«Рівнегаз» має нових голову правління та директора

Колективу АТ «Рівнегаз» представили нового голову правління Павла Козюка та директора із капітального будівництва Руслана Сахарчука.

 Їх обрали за результатами відкритого конкурсу, проведеного регіональною газовою компанією.

В АТ "Рівнегаз" зазначають, що обидва посадовці мають значний стаж роботи у газовій галузі.

Павло Козюк працював інженером, начальником виробничо-технічного відділу, був заступником начальника Новомосковського управління з експлуатації газового господарства. Також був на посаді заступника начальника управління з комерційної діяльності та капітального будівництва ПАТ «Дніпропетровськгаз», а з 2018 року і дотепер був призначений на посаду технічного директора АТ «Волиньгаз».

Руслан Сахарчук розпочав трудову діяльність у ВАТ «Волиньгаз» контролером служби обліку газу, згодом був переведений на посаду інженера, в.о. начальника Нововолинського управління з газового господарства. Працював начальником УГГ Луцького району і начальником Ковельського відділення. До призначення працював начальником Пустомитівського відділення.

Голова правління АТ «Рівнегаз» Павло Козюк подякував за довіру та сказав:

«Я звик працювати професійно, відкрито і з максимальною віддачею, цього чекаю і від колективу. Повністю підтримую прогресивні реформи РГК впродовж останніх років. Приємно бути частиною цього великого газового товариства, працювати над новими завданнями і приймати всі виклики аби гордо нести звання компанії європейського рівня в сфері надання послуг».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також