«Рівнехліб» ліквідували, але на продукції це не позначиться

2205 0

Ми у соцмережах:

 «Рівнехліб» ліквідували, але на продукції це не позначиться

ВАТ «Концерн Хлібпром» ліквідував «Рівнехліб». Таке повідомлення днями з’явилося на сторінках всеукраїнських ЗМІ. Як виявилося, рішення про ліквідацію підприємства зумовлене реструктуризацією ВАТ «Концерн Хлібпром», до складу якого входить «Рівнехліб». Як розповіли кореспонденту «РВ» у прес-центрі концерну, таке рішення не означає припинення виробництва хліба на цьому підприємстві.

ВАТ «Концерн Хлібпром» ліквідував «Рівнехліб». Таке повідомлення днями з’явилося на сторінках всеукраїнських ЗМІ. Як виявилося, рішення про ліквідацію підприємства зумовлене реструктуризацією ВАТ «Концерн Хлібпром», до складу якого входить «Рівнехліб». Як розповіли кореспонденту «РВ» у прес-центрі концерну, таке рішення не означає припинення виробництва хліба на цьому підприємстві. Просто нині відбувається перехід всіх дочірніх підприємств «Хлібпрому» на роботу в межах однієї юридичної особи.

Довідка РВ Згідно з інформацією офіційного сайту ВАТ «Концерн Хлібпром» виробничу базу «Рівнехліб» сьогодні становлять хлібозаводи №1 та №2 загальною потужністю 55 тонн хлібобулочних виробів на добу. На хлібозаводах діє 6 виробничих ліній та функціонує кондитерський цех. Фактично «Рівнехліб» виготовляє за добу до 15 тонн хлібобулочних і 100 кг кондитерських виробів у широкому асортименті. На регіональному ринку «Рівнехліб» займає до 30% загального обсягу реалізації хлібопродуктів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також