Рівненщина готова до опалювального сезону на 100%

660 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина готова до опалювального сезону на 100%

Підприємства комунальної енергетики бюджетної сфери підписали всі договори з газопостачальною компанією «Нафтогаз Трейдинг».

Тим часом три тергромади області прийняли рішення розпочати опалювальний сезон. Тепло подаватимуть, перш за все, у лікарні.

Також в області дбають про альтернативні види палива.

- На підприємствах комунальної енергетики соцсфери замінено 30 котлів. Тим часом у Рівному побудували 20-мегаватну котельню, що працює на біомасі. Завдяки цьому за осінньо-зимовий період вдасться зекономити 6 млн м³ газу. Котальня забезпечуватиме теплом один із районів міста, - пояснив директор департаменту житлово-комунального господарства,  енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА Володимир Пшеюк.

Крім того, в області підготували сценарії на випадок надзвичайних ситуацій та виведення з ладу теплопостачальних систем. На Рівненщині розгортатимуть намети, де можна буде зігрітися, отримати гаряче харчування. Також завдяки міжнародним партнерам, встановлюватимуть мобільні котельні.

- Нам важливо пройти опалювальний сезон стабільно. І обласна влада докладе до цього максимум зусиль, - прокоментував начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також