Рівненщина має ще одного нардепа

3431 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина має ще одного нардепа

Центральна виборча комісія визнала обраним депутатом Верховної Ради від партії "Голос" фінансиста Максима Хлапука замість призначеного головою Фонду державного майна Рустема Умєрова. Депутат склав присягу і приступив до обов'язків.

Про це повідомив його колега по політсилі Ярослав Железняк в своєму telegram-каналі, передають Українськi новини.

- Максим Хлапук склав присягу народного депутата України та доєднався до наших рядів "Голосу", - написав він.

У вівторок відбулося пленарне засідання Ради, де Хлапук приступив до своїх обов’язків.  Хлапук був вказаний у списку партії "Голос" під №22.

38-річний Хлапук раніше обіймав посаду заступника керівника секретаріату голови Верховної Ради.

Максим Хлапук народився 22 липня 1984 року. Закінчив у Рівному ЗОШ №15.  Після її закінчення вступив до Києво-Могилянської академії за спеціальністю "Політологія",  закінчив також Єнський університет імені Фрідріха Шиллера у Німеччині та Дипломатичну академію України при Міністерстві закордонних справ за спеціальністю "Зовнішня політика". Має диплом магістра політичних наук. Розмовляє російською, українською, німецькою, англійською мовами.

Керівник Рівненської міської молодіжної громадської організації "Молодіжний медіа-центр". Був помічником депутата Ради Андрія Парубія три скликання поспіль (VI-VIII). У Рівному нардеп Хлапук має квартиру. Він раніше  заявляв, що жив лише на одну зарплату, розміри якої перевищували 500 тисяч гривень на рік.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також