Рівненщина оплакала чотирьох бійців, які загинули на фронті

857 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина оплакала чотирьох бійців, які загинули на фронті

В останню дорогу провели Володимира Коханця з Смизької ТГ, Анатолія Ковбара з Березного, Вадима Корнійчука з Гощанщини та Михайла Юртіна зі Здолбунівщини, - повідомили у Рівненській ОВА.

Володимир Коханець народився 20 жовтня 1987 року. Проживав у селі Сапанівчик Смизької тергромади. Чоловік був учасниклм АТО. З березня 2023 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Службу проходив на посаді водія-санітара механізованого батальйону. 18 липня Герой загинув при виконанні бойового завдання в Донецькій області.

 
Анатолій Ковбар народився 15 листопада 1966 року  у селі Бронне, а проживав у Березному. Закінчив Клеванський СПТУ № 23. Захоплювався футболом і відвідував тренування у Березнівській ДЮСШ. Брав участь у спортивних змаганнях у складі команди села Бронне. Після проходження строкової військової служби працював водієм у сільськогосподарському виробничому кооперативі "Хлібороб", а також у фізичних-осіб підприємців в місті Березне. Служив у складі ЗСУ з лютого 2024 року, де був водієм кулеметного відділення механізованого батальйону. 11 липня Герой загинув у бою на Харківщині. У Анатолія залишилися дружина, діти та онуки.
 
Вадим Корнійчук народився 21 квітня 2001 року в селі Пустомити на Гощанщині. 
Закінчив місцеву школу та вступив до Здолбунівського професійного ліцею залізничного транспорту, де здобув професію машиніст тепловоза, слюсар з ремонту рухомого складу. Після навчання працював у вагонному депо слюсарем.
Згодом був призваний на строкову військову службу. Після чого підписав контракт і продовжував служити.
Вадим мужньо боронив Україну у складі 1-го взводу оперативного призначення Національної гвардії України. 18 липня Герой загинув при виконанні бойового завдання у  Запорізькій області. У чоловіка залишилися батьки та брат.
 
Михайло Юртін народився 1970 року і проживав у селі Богдашів. Навчався у Здолбунівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 6. Згодом вступив до ПТУ № 3, де здобув професію механіка. Працював на Здолбунівському автотранспортному підприємстві. 
Після початку повномасштабного вторгнення кілька разів звертався до військкомату, однак його повертали. До лав Збройних Сил України вступив навесні 2024-го року. Герой загинув 24 червня, виконуючи бойове завдання на Луганщині. У Михайла залишилися двоє сестер.
 
Вічна шана та слава Героям! 
Щирі співчуття рідним та близьким.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також