Рівненщина оплакала сімох захисників

1445 0

Ми у соцмережах:

Колаж - Рівне1283

Земляки попрощались з Василем Аврамчуком із Шпанівської громади, Андрієм Панасюком з Острозької, Олександром Скубою зі Здолбунова, Володимиром Ільчишиним із Дубна, Юрієм Оленічем та Миколою Набухотним з Клесівської громади й Олександром Грицевичем із Зарічного.

Як розповіли у Рівненській ОВА, Василь Аврамчук народився 5 вересня 1979 року у селі Великий Олексин Рівненського району. Здобув фах токаря-фрезерувальника. Також отримав базову вищу освіту у Рівненському інституті Університету “Україна”. Захисник працював на ТОВ «КРОНОСПАН РІВНЕ» оператором ЧПК. З січня 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ. 3 червня 2024 року воїн загинув під час виконання бойового завдання на Харківщині.
 
Андрій Панасюк, 1993 року народження, уродженець села Дерев'янче Острозької громади Рівненського району. Загинув Герой 31 травня 2024 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області. 
 
Олександр Скуба народився  28 травня 1981 року у с.Тараканів на Дубенщині. Закінчив місцеву школу, згодом здобув спеціальність «столяр, муляр, будівельник» у Здолбунівському  ПТУ №2 та працював у вагонному депо м.Здолбунів. У вересні 2023 року Герой вступив до лав ЗСУ, був медиком роти. 30 травня 2024 року молодший сержант загинув на Донеччині.
 
Володимир Ільчишин, 1974 року народження, житель міста Дубна. Старший солдат Збройних Сил України служив розвідником-радіотелефоністом розвідувальної групи спеціального призначення. Володимир був учасником АТО  та мав військовий досвід. 
На жаль, життя Героя обірвалося 7 травня 2024 року у медичному закладі міста Харків. 
 
Юрій Оленіч проживав у селі Карпилівка Клесівської громади. У квітні 2023 року воїн був мобілізований до лав ЗСУ. Служив на посаді стрільця-снайпера. На жаль, 28 травня, внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині Герой загинув.
 
Микола Набухотний мешкав у селі Карпилівка Клесівської громади. До Збройних Сил України був призваний у лютому 2023 року. Служив на посаді навідника. На жаль, 2 червня воїн загинув на Харківщині.
 
Олександр Грицевич, 1969 року народження, житель селища Зарічне. Служив на посаді начальника інженерно-позиційної групи інженерно-саперного взводу у званні молодшого сержанта. Помер захисник 19 травня 2024 року в Донецькій області.
 
Співчуття рідним та близьким.
 
Вічна шана захисникам!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також