Рівненщина поховала ще чотирьох захисників

290 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина поховала ще чотирьох захисників

За добу на Рівненщині поховали чотирьох захисників.

Своє життя за майбутнє України віддали Сергій Зубчик із Березнівської громади, Олександр Мурментов із Острозької, Микола Саск з Демидівської, Іван Чумак із Вараської ТГ.

На Дубенщині в останню дорогу провели Миколу Саска. Житель села Перекалі Демидівської тергромади, 1980 року народження. Чоловік, не вагаючись, залишив мирне життя та пішов боронити рідну землю від російських окупантів. У лавах Збройних Сил України був кулеметником механізованого батальйону. З 1 липня минулого року вважався зниклим безвісти. Нині, через рік, а саме 5 серпня 2024 року Демидівська громада, зустріла «на щиті» та провела в останню дорогу Миколу Саска. Поховали воїна в його рідному селі Перекалі.

Іван Чумак народився у селі Стара Рафалівка, навчався у Вараському ліцеї № 5. У ПТУ ВП РАЕС отримав професію «електрозварника». На початку березня 2022 року був мобілізований до лав Національної гвардії України, виконував бойові завдання на посаді кулеметника. На жаль, 4 серпня під час несення служби з охорони та оборони об’єктів життєзабезпечення Філії "ВП "Рівненська АЕС" у солдата зупинилося серце внаслідок захворювання. У захисника залишилися батьки, брат та сестра.

Військовослужбовець Сергій Зубчик народився у 1985 році в селі Колодязне на Березнівщині. Навідник механізованого взводу захищав нас у лавах Збройних Сил України з листопада 2023 року. На жаль, загинув воїн під час виконання бойового завдання на Донеччині. Поховали захисника на кладовищі у рідному селі Колодязне.

Олександр Мурментов народився 30 березня 1985 року в Криму. У 2004 році він закінчив ВПУ № 3 м. Севастополя, здобувши професію електрогазозварника. У 2012 році разом із дружиною переїхав на Острожчину. У жовтні 2023 року Олександр був мобілізований до лав Збройних Сил України. Загинув воїн 2 серпня 2024 року, отримавши поранення, несумісне з життям на Донецькому напрямку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також