Рівненщина поховала ще п’ятьох захисників

784 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина поховала ще п’ятьох захисників

Земляки попрощалися із Максимом Засімчуком із Антонівської громади, Володимиром Кацебою із Рівненського району, Андрієм Климюком з Боремельської громади, Василем Чемерсюком із Млинівської громади, Петром Барановським з Дубенської громади, - повідомили у Рівненській ОВА.

Антонівська громада провела в останню дорогу Максима Засімчука. Чоловік був жителем села Великі Цепцевичі. Максим добровольцем вступив до лав ЗСУ щоб захищати нашу країну від ворога. Життя молодого воїна обірвалось на Донеччині. Йому навіки залишиться 23.

У Рівненському районі провели в останню дорогу Володимира Кацебу. Чоловік був жителем села Кунин. Володимир закінчив місцеву школу та Рівненський автотранспортний технікум. Воїн проходив строкову службу у місті Яворів Львівської області, після чого продовжив навчання та здобув спеціальність автомеханіка. Чоловік працював на підприємстві ТОВ «Акріс Агро». У травні 2023 року Володимир був мобілізований. Загинув військовослужбовець 17 червня на Донецькому напрямку.
 
Андрій Климюк родом з Боремельської громади. Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, герой пішов захищати кордони рідної країни. Воїн загинув 12 червня під час виконання бойового завдання в Харківській області. 
 
Василь Чемерсюк народився в селі Малі Дорогостаї Млинівської громади. Після початку повномасштабної війни вступив у ЗСУ. Воїн загинув 17 червня під час виконання бойового завдання на Донеччині. 
 
Петро Барановський родом з Дубенської громади. Захищав рідну країну в складі ЗСУ. 8 червня життя захисника обірвалося у Дубенській міській лікарні, де він проходив лікування.  
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також