Рівненщина попрощалася з чотирма полеглими захисниками

1418 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина попрощалася з чотирма полеглими захисниками

22 жовтня Рівненщина попрощалася з чотирма захисниками. Володимиром Целуйком, Олександром Кириченком, Сергієм Ковальчуком та Романом Семенюком.

 

У Рівненській ОВА розповіли про кожного з полеглих.

Володимир Целуйко народився в Балаклії на Харківщині. Закінчив Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Був у найгарячіших точках із перших днів війни. Ще у 2014 році воював на Сході, а вже у 2022 році, після початку повномасштабного вторгнення, пішов на війну.

Володимир постійно був на зв’язку з дружиною. Надзвичайно турбувався і за дітей — 7-річного Даниїла, 22-річну Анастасію та 25-річну Дарію.

44-річний полковник Володимир Целуйко загинув 19 жовтня в результаті ворожого обстрілу ударним БПЛА під час виконання бойового завдання в районі Розівки Запорізької області.

Олександр Кириченко був родом із села Перемишель на Хмельниччині. Навчався у місцевій школі, а 11 клас закінчив в Улашанівському ліцеї. Працював у місцевому КХП "Заготзерно", далі — водієм. У 2014 році він добровольцем пішов служити у зону проведення АТО. А вже 2017-го підписав контракт. Спершу служив на Донеччині, а згодом в інших місцях. Про службу рідним розповідав мало. Говорив, що просто повинен захищати, жодних подробиць, лише його “Все добре”. Мав 7-річного сина від першого шлюбу, дуже хотів ще донечку. Нині його дружина вагітна, чекає дівчинку.

Олександр Кириченко загинув 19 жовтня, поблизу населеного пункту Зорівка Запорізької області, внаслідок нанесення удару противником ударним БПЛА. Йому було 33 роки.

А Корецька громада попрощалася із захисником Сергієм Ковальчуком. Чоловік народився у селі Морозівка. Після закінчення місцевої школи вступив до Національного університету водного господарства та природокористування у Рівному, де здобув професію механіка. Після проходження військової служби отримав звання сержанта. Працював у поліції, служив у званні капітана, за вислугою років пішов на відпочинок. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну чоловік пішов добровольцем на війну. Маючи два тяжкі поранення, за власним бажанням не брав відпустки.

Олександр загинув 18 жовтня внаслідок бойових дій на Дніпровському напрямку. У чоловіка залишилися дружина та син, який служить у ЗСУ.

Корнинська громада провела в останню дорогу захисника Романа Семенюка. Чоловік був родом з села Колоденка. Після початку повномаштабного вторгнення Роман пішов захищати кордони рідної країни.

Воїн загинув 15 жовтня в результаті ворожого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також