Рівненщина попрощалася з чотирма захисниками

5164 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина попрощалася з чотирма захисниками

В останню дорогу провели Віктора Кулікова із Вараша, Тараса Лазарчука зі Степанської громади, рівнян Миколу Войтовича та Сергія Тлучкевича.

Віктор Куліков народився у селі Верхньоторецьке, що на Донеччині. Навчався у Вараському ліцеї №1. Потім отримав спеціальність «електромонтер» у ПТУ ВП РАЕС. 49-річний житель Вараша доєднався до лав ЗСУ 1 березня 2022 року. Служив гранатометником механізованого батальйону 66-ї окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Віктор вважався зниклим безвісти з 27 вересня 2022 року. У той час він виконував бойове завдання у передмісті Лиману на Донеччині. ДНК-експертиза, на жаль, підтвердила загибель воїна.

Тарас Лазарчук народився 3 листопада 1985 року у селищі Степань Сарненського району.

Навчався у місцевій школі. Отримав спеціальність «Гідроенергетика» у НУВГП. Пізніше Тарас працював на підприємстві «Рівнеобленерго», потім - за кордоном. Після початку повномасштабного вторгнення, не вагаючись, повернувся в Україну та вже 1 березня 2022 року вступив до лав ЗСУ. За два з половиною роки війни воїн виконував бойові завдання на Сумщині, Донеччині, обороняв Бахмут. Молодший сержант, боєць полку «Азов» навіть після важких поранень продовжував захищати Україну. На жаль, 4 вересня воїн загинув на Донецькому напрямку.

Микола Войтович
народився 23 квітня 1996 року в Рівному. Закінчив ліцей №26, вищу освіту здобув у НУВГП за напрямом підготовки «Будівництво та цивільна інженерія». Пізніше закінчив військову кафедру, мав звання молодшого лейтенанта. Працював інженером-будівельником TOB «A-2», а потім продавцем у ТОВ «Епіцентр К». 26 жовтня 2022 року Микола став на захист України, отримав звання старший лейтенант. На жаль, 5 вересня воїн загинув під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку.

Сергій Тлучкевич народився 27 січня 1993 року у Луцьку, але все життя провів у Рівному.

Закінчив ліцей №2. Продовжив освіту в Рівненському кооперативному економіко-правовому фаховому коледжі та у Львівській комерційній академії. Здобув ступінь магістра за фахом «Облік та аудит» у НУВГП. У цивільному житті працював механіком-налагоджувальником на виробництві морозива. У травні 2023 року чоловіка мобілізували. Під час служби молодший лейтенант тричі отримував осколкові поранення. На жаль, 5 вересня воїн загинув на Луганському напрямку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також