Рівненщина – рекордсмен в Україні за частотою використання Instagram

1403 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина – рекордсмен в Україні за частотою використання Instagram

Такі дані дослідження, оприлюдненого мобільним оператором "Vodafone Україна", який проаналізував кількість користувачів конкретних месенджерів в Україні. Був складений відповідний рейтинг, куди увійшла й Рівненська область як така, де найчастіше серед усіх інших додатків використовують Інстаграм.

 «Вишневою» областю (див. фото) – з найбільшою кількістю найактивніших користувачів Instagram, 6408 МБ/люд – виявилася Рівненська область, якій поступилися першістю Вінницька і Житомирська. У «синьому» рейтингу серед найактивніших користувачів Facebook перемогу отримала Вінницька область, якій за результатом 2481 МБ/люд вдалося випередити Одеську та Київську області.

Цікаво, що компанія також проаналізувала, де на Рівненщині найчастіше використовували Інстаграм. Виявилося, що це село Сапожин Корецького району Рівненської області (7076 МБ/люд).

Статус «фіолетової» отримала Одеська область, яка за питомим об'ємом (на кожного користувача) трафіку Viber – 417 МБ/людину у місяць – обійшла Черкаську і Донецьку області. Херсонська область стала «зеленою» – тут найбільша кількість активних користувачів WhatsApp, на який тут йде 978 МБ/люд; на другому і третьому місці – Полтавська та Харківська області. У той же час найбільший трафік месенджера Telegram – 2036 МБ/люд – створюють користувачі «блакитної» – Київської області, випереджаючи Одеську та Вінницьку.

Найбільш активні користувачі мережі YouTube проживають в найбільш «червоній» області – Житомирській, 8778 МБ /люд, за якою слідують Вінницька та Кіровоградська. У Житомирській області знаходяться і найпалкіші любителі мережі TikTok – 2390 МБ/люд, тому їй присвоєно одночасно і чорний код; на другому місці в «чорному» рейтингу знаходяться Вінницька і Рівненська області. Шанувальники іншої молодіжної соцмережі – Likee – переважно живуть в «рожевій» Дніпропетровській області – 957 МБ/люд; друге і третє місця належать Херсонській та Харківській областях.

І, нарешті, «жовтою» областю, в якій спостерігався найбільший трафік додатка Snapchat, стала Волинська область, яка з показником 195 МБ/люд випередила Закарпатську та Рівненську.

Рейтинг складений за результатами оцінки середнього обсягу трафіку сервісу на кожного користувача, який мешкає в даному регіоні. Щоб максимально знизити похибку, фахівці компанії виключили населені пункти з незначною кількістю користувачів кожної соцмережі або месенджера.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також