Рівненщина в руках молоді: які молодіжні проекти цьогоріч втілять в області

1041 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина в руках молоді: які молодіжні проекти цьогоріч втілять в області

Цього року в обласному конкурсі перемогли 10 молодіжних ініціатив.

Про це повідомляє Рівненська ОДА. Для переможців провели онлайн-зустріч, де вони розповіли про свої проекти.

Одним із проектів-переможців був проект ГО «Сімейний клуб – «ПУЗАТА МАМА» реалізовували «Школу для молодих матусь та татусів». Ця ініціатива має на меті популяризувати здоровий спосіб життя, свідоме материнство та батьківство. Проект ініціювала Оксана Кравець.



Також у списку переможців - соціальний проєкт «Можливості без меж» громадської організації «Нація талантів». До проекту залучили двадцятьох осіб з інвалідністю. Серед них - слабкочуючі, люди з порушенням зору, із затримкою психомовного розвитку та синдромом Дауна. Діти долучалися до майстер-класів із виготовлення листівок, телевізійної та акторської майстерності, фотосесій та створення соціальних роликів. Цей проект здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Волонтерство від усвідомлення до дії».



Ініціатива «Формування велокультури в громадах Рівненської області» залучила понад 300 людей. Її реалізовувала ГО «Центр ініціатив «Віадук». Учасники ініціативи виготовляли світлоповертальні та відбивні елементи, брали участь у квестах, іграх та онлайн-заняттях. Участь взяли 315 осіб.



ГО «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» розробили 2 проекти - «Школа інструкторів активного відпочинку «Спільні кроки» та історично-пошукову програму для молоді «Повстанські ночі». У рамках «Повстанських ночей» вони організували інтерактивну карту місць, де відбувалися визначні події з історії національно-визвольних змагань Рівненської області.

Розповідали й про досягнення програми «Школи менторів компетентних батьків» організатори «Тараканівської сільська ГО «Відродження». Своїми здобутками ділились організатори ГО «Велоклуб «ВЕЛОШОК», вони влаштовували «Кубкові велосипедні перегони «Кубок «Велошок». Також цього року впроваджувався проєкт «Вільний простір у Демидівській ОТГ», який влаштовувала ГО «Сприяння розвитку села».

Також про мистецький фестиваль «Повстанська ватра» та «Бібліотека – інклюзивний простір для молоді» Кубковівелосипедні перегони «Кубок «Велошок».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також