Рівненщина відзначає День Незалежності України

1209 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина відзначає День Незалежності України

З молитви та шани розпочали відзначення 31-ої річниці Незалежності України. Зранку у храмах області провели божественні літургії та молебні за Україну. На «Алеї Героїв» кладовища «Нове» поклали квіти до могил Героїв Небесної Сотні та Героїв, які загинули на війні за Незалежність нашої держави.

А на головному майдані Рівного відбулися урочистості. Керівники області та міста поклали квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку.

-  Пишаюся тим, що я є сучасником вас усіх. Адже сьогодні кожен з вас – герой. Хтось воює на фронті. Хтось допомагає в тилу. Хтось працює на виробництві. Хтось виховує наших дітей. Ми усі - одна нація – українці. Ми єдині у захисті наших цінностей, ми впевнено ідемо вперед. Перемога буде неодмінно і на наших умовах! - звернувся до жителів області начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

нагоди державного свята, він вручив нагородні годинники від Рівненської ОДА директору філії "Рівненська дирекція акціонерного товариства "Укрпошта"" Вадимові Мосаковському та старшому лейтенанту поліції Сергію Онищуку.

Почесні грамоти Рівненської облдержадміністрації отримали полковник Андрій Гутнік, офіцер відділу урядового фельд'єгерського зв'язку Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України в Рівному Григорій Бортнік та підприємиця, волонтерка, координаторка складів області з питань обліку та розподілу гуманітарної допомоги Наталія Жакун, повідомляє Рівненська ОВА. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також