Під час весняного призову відправили на службу усіх, кого планували

725 0

Ми у соцмережах:

Під час весняного призову відправили на службу усіх, кого планували

Рівненщина виконала планове завдання весняного призову на 100%. Понад 500 призовників із Рівненщини проходитимуть службу в Збройних Силах України, Нацгвардії, Державній прикордонній службі та Державній службі спеціального транспорту.

Військовий комісар Рівненщини Валерій Куценко доповів на селекторній нараді в ОДА, що з області на строкову військову службу призвали 515 осіб. Тобто, Рівненщина повністю виконала планове завдання. Перші відправки розпочалися з 15 червня та тривали більше місяця. План весняного призову виконано якісно та на тиждень раніше встановленого терміну.

Валерій Куценко відзначив роботу Гощанського, Дубенського, Корецького, Костопільського, Острозького, Рівненського районів, а також міст Дубно та Острог.

- Незважаючи на те, що вперше призов проводився у умовах жорстких карантинних обмеженнях, ми змогли досягти таких результатів. Саме завдяки злагодженій роботі медиків, органів місцевого самоврядування та РДА, поліції, військкоматів кампанія пройшла успішно. Але на цьому не зупиняємося. Адже з 1 жовтня у нас нове планове завдання вже осіннього призову, яке ми теж повинні виконати, - звернувся до присутніх голова призовної комісії, перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Також посадовець звернувся до голів РДА щодо необхідності соціальної підтримки родин усіх призовників і, за потреби, надавати їм всебічну допомогу. Особливо, у час пандемії - медичну.

Нагадаємо, у зв'язку з карантином, який було введено в Україні через поширення пандемії COVID-19, весняний призов до армії перенесено на травень-липень 2020 року. Відповідне розпорядження Уряд прийняв ще 15 квітня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також