Рівненщина за добу поховала дев’ятьох захисників

11593 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина за добу поховала дев’ятьох захисників

Вчора у громадах області попрощалися з Володимиром Хомичем, Віктором Корчиком, Ігором Іздепським, Іваном Полюховичем, Віталієм Дещинським, Миколою Оверчуком, Миколою Майструком, Віктором Котлишиним та Миколою Ільїним.

Сарненщина попрощалась із захисником Володимиром Хомичем. Чоловік проживав у селі Колки Дубровицької громади. До війська був призваний у лютому цього року. На жаль, 30 жовтня під час виконання бойового завдання в Харківській області Володимир загинув у результаті ворожого обстрілу. У Героя залишилась мати.

На «щиті» зустріли героя Віктора Корчика, який проживав у селі Остки Рокитнівської громади. Під час повномаштабної війни виконував бойові завдання на Сході країни. На жаль, під час мінометного обстрілу позицій наших військових у Донецькій області воїн отримав поранення несумісні з життям та помер. Йому назавжди залишилось 50 років.

Жителі Сарненської громади провели в останню дорогу Ігора Іздепського. Воїн проживав у Сарнах. Ігор був призваний на військову службу у серпні цього року. 28 жовтня під час виконання бойового завдання на Донечинні він загинув, внаслідок артилерійського обстрілу з боку противника. У Героя залишилась дружина.

У скорботі - Зарічненська громада. Тут попрощалися із Іваном Полюховичем. Чоловік народився у Зарічному, закінчив місцеву школу. На захист України став з перших днів повномасштабного вторгнення, служив старшим навідником протитанкового взводу. Захисник загинув 29 жовтня у бою на Донеччині. У Героя залишилися дружина, батьки, сестри.

На Дубенщині провели в останню дорогу захисника Віталія Дещинського. Чоловік народився у селі Варковичі. Віталій після навчався одружився, створив сімʼю, одружив двох доньок, дочекався внуків. Восени цього року був мобілізований до лав ЗСУ. Старший сержант загинув 28 жовтня під час артилерійського обстрілу, виконуючи бойове завдання на Донеччині.

У Радивилівській громаді ховали захисника Миколу Оверчука. Солдат єгерської роти був призваний на службу в Збройних Силах України у серпні цього року. Чоловік загинув 30 жовтня в ході виконання бойового завдання на Луганщині.

У Березному прощалися із Миколою Майструком. Чоловік народився у селі Білка. Після повномаштабного вторгнення рф в Україну пішов захищати рідну країну від загарбників. Чоловік загинув 29 жовтня у Запорізькій області внаслідок ворожого мінометного обстрілу. У полеглого захисника залишилися дружина, син, дві доньки та двоє онуків.

У Мізоцькій громаді віддали данину памʼяті захиснику Віктору Котлишину. Чоловік родом із села Буща. Герой став на захист України з перших днів повномасштабної війни. Машиніст за професією, Віктор взяв до рук зброю і боронив Київ, Бучу та інші міста і села України. Будучи п’ять разів пораненим, він щоразу повертався у стрій, проте після останнього поранення, перебуваючи у госпіталі серце мужнього Воїна зупинилося. У чоловіка залишились дружина, донька та двоє маленьких онуків.

Великомежиріцька громада провела в останню дорогу героя Миколу Ільїна. Чоловік був мобілізований до лав Збройних Сил України в липні цього року. Герой загинув 28 жовтня під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. У захисника залишилися батьки, брат та сестра.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також