Рівненщині за один день спіймали п’ять браконьєрів

1467 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Вчора працівникам рибоохоронного патрулю надійшло повідомлення про незаконний вилов риби на Басівкутському водосховищі у Рівному. Так, патрульні затримали чоловіка на якого склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 85 (порушення правил рибальства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Пізніше затримали чоловіка, який ловив рибу забороненим знаряддям для лову «Парашут». Проте порушник не встиг нічого зловити. Патрульні оформили протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направили до суду для притягнення осіб до відповідальності. А знаряддя для лову вилучили до рішення суду.

Того ж дня під час рибоохоронної роботи на річки Путилівка поблизу села Мочулки Рівненського району працівники рибоохоронного патрулю затримали ще трьох порушників. Чоловіки намагалися зловити рибу з допомогою сіток. На порушників оформлено протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Рівненський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушення – терміново повідомляти за номерами телефонної «гарячої лінії» відомства: (093) 263-39-32. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також