Рівненщину фотографують семеро юних фотохудожників

1280 0

Ми у соцмережах:

Рівненщину фотографують семеро юних фотохудожників

Українсько-польський пленер з фотографії триває на Рівненщині. Семеро юних фотохудожників та їх викладачі зі Школи фотографії міста Ольштин Вармінсько-Мазурського воєводства Республіки Польща приїхали на запрошення Рівненської облдержадміністрації.

Торік в рамках відзначення 15-річчя міжрегіонального співробітництва між Рівненщиною та Вармінсько-Мазурським воєводством було домовлено організувати українсько-польський пленер -  обмін молоддю, яка вивчає фотомайстерність. Пленер триватиме три дні. Польська делегація працює у містах Острог, Дубно та Рівне.
Відомий рівненський фотохудожник Олександр Харват, який проводить мастер-класи, зазначає: «Добре, коли діти цікавляться чимось цікавим і проводять свій вільний час з користю. Приємно, що багатьом дітям цікава фотографія, і сьогодні завітали в Музей фотографії і Школу фотографії польські школярі, а також учні Центру «Надія» і гімназії «Гармонія». Фотографія нас об'єднує! І ми продовжуємо знайомство та спілкування!».
Вже наступного року юні фотохудожники з Рівненщини поїдуть удосконалювати свою фотомайстерність до Польщі, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА..
Усі світлини фотохудожника Олександра Харвата
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також