Рівненська АЕС придбала дихальні апарати для персоналу

650 0

Ми у соцмережах:

Рівненська АЕС придбала дихальні апарати для персоналу

62 дихальних апарати на стисненому повітрі придбала Рівненська АЕС для пожежників Другого державного пожежно-рятувального загону та оперативного персоналу станції.

Нові дихальні апарати необхідні для створення оптимальних і належних умов для роботи у загазованих і задимлених середовищах під час навчань, тренувань, гасінні пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій та їхніх наслідків. Обладнання важливе для забезпечення засобами індивідуального захисту органів дихання особового складу ДПРЗ-2 з охорони Рівненської АЕС та оперативного персоналу цеху теплової автоматики та вимірювань, цеху радіаційної безпеки, електричного цеху, реакторних цехів підприємства.

Високоефективні німецькі дихальні апарати Dräger PSS 5000 з метало-композитними балонами 6,8 л та панорамними масками розраховані на час захисної дії тривалістю не менше 120 хвилин. Їх закуплено згідно з вимогами нормативних документів щодо організації гасіння пожеж на АЕС з ядерними реакторами типу ВВЕР. Постачальником стане ТОВ «ДС Технологія для життя» — єдиний уповноважений постачальник цієї продукції в Україні, що має відповідну довідку Торгово-промислової палати та сертифікат офіційного дистрибутора компанії Dräger. Відповідно до умов договору дихальні апарати мають бути поставлені на РАЕС до 23 серпня поточного року.

Юлія Кулаєва.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також