Рівненська депутатка заявила, що зазнала цькування через дитину

3996 0

Ми у соцмережах:

фото з  Facebook

Депутатка Рівненської міської ради Оксана Майборода заявила, що стала жартвою політичного булінгу та дискримінації за ознакою материнства. Причиною послугував її публічний виступ з дитиною на руках.

 Оксана Майборода на днях виступила на публічному заході, вийшовши до мікрофона з дитиною на руках. Жінка відома тим, що бере дитину із собою на роботу та на різні заходи. Інший депутат Рівненської міської ради Зураб Кантарія сфотографував п.Майбороду та висловив своє захоплення ставленням до материнських обов’язків.

Натомість відомі рівнянки-блогерки висловилися проти того, щоб брати дітей на публічні заходи. Наприклад, Світлана Сирота написала:

«Я вважаю, що дитина не повинна потерпати від бажань мами. Мама молодець, коли робить кар'єру не з дитиною на руках, а забезпечивши при цьому дитині гарні і цікаві умови».

Блогерка Ілона Скала теж не залишилась осторонь:

«Своим местом вы обязаны людям, которые за вас проголосовали. И они не голосовали за Оксану Майбороду -мамочку. А голосовали за человека, который будет представлять их интересы, не отвлекаясь в рабочее время на детей. Поэтому я бы вам, как ваш избиратель и человек, который топил за ЕС, посоветовала бы пересмотреть свой образ Мадонны и сменить тон общения с людьми. Вы депутатКА, а не королева Англии».

Вчора ввечері Оксана Майборода опублікувала на своїй сторінці пост такого змісту:

«Батьки з дітьми в публічних місцях це нормально і взяти дитину на роботу - це нормально! Ніхто і нікому не має права вказувати, як виховувати дітей, куди їх не можна брати і де залишати! Це приватна справа батьків і правильна реакція оточення - це або ніяка, або підтримка і допомога… Вважаю влаштоване цькування в мій бік від деяких людей, які вже третій день не втомлюються писати під усіма можливими дописами, пов’язаною з моєю політичною діяльністю. Раніше до виборів мої публічні виступи з дитиною не привертали такої уваги. Цього разу кількох жінок, які почали засуджувати мене, що я не влаштувала десь-інде дитину, а взяла з собою, ніби, зачепили мої коментарі, що моя дитина, то моя справа і невиховано вказувати іншим, як їм бути зі своєю сім’єю. Ну і понеслося... Що ж, маємо наразі яскравий практичний приклад внутрішньої мізогінії, дискримінації за ознакою материнства та політичного булінгу».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також