Рівненська гімназія шукає нового директора

1743 0

Ми у соцмережах:

фото - РКГ Престиж

Міське управління освіти оголосило конкурс на заміщення посади директора Рівненської класичної гімназії «Престиж», що на вулиці Данила Галицького, 15 у Рівному. Начальник міського управління освіти Василь Харковець розповів, що нового директора шукають через те, що у чинного закінчився контракт. До слова, нині директором «Престижу» є Сергій Рачинець.

Документи для участі в конкурсному відборі на посаду директора можна подавати до 16 листопада. При цьому претендент на посаду директора повинен мати українське громадянство, вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), педагогічний стаж роботи не менше трьох років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан який не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Конкурсний відбір будуть про проводити на основі письмового іспиту з перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», професійної компетентності, вирішення ситуаційного завдання.

Крім того, потрібно буде провести публічну презентацію мовою перспективного плану розвитку гімназії.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також