«95% у реанімаціях — невакциновані», — головна лікарка поліклініки на Ювілейному

1888 0

Ми у соцмережах:

Фото з Facebook-сторінки Вікторії Покоєвчук-Зрайко

Головна лікарка Центру ПМСД «Ювілейний» Вікторія Покоєвчук-Зрайко розповіла, що у Рівному стрімко зростає кількість хворих з СOVID-19, втім вакцинуватися люди не поспішають.

Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці. 

- Люди, Ви на якому світі живете? Невже Ви не бачите яку біду несе ковід? Скільки смертей, яких не повинно було статися? Жовтень катастрофічно і стрімко збирає свою ковідну жертву. Сьогодні в нашому закладі з 145 ПЛР- 93 позитивних...а скільки з них претендентів на госпіталізацію страшно подумати .Чому Вас не лякає, що осінь може стати останньою для багатьох в житті? Чому думка про те, що цього можна уникнути шляхом вакцинації не є для Вас зрозумілою? Світ був врятований від епідемій саме прикладом доказової медицини - вакцинацією. 

Вікторія Покоєвчук-Зрайко додала, що міська лікарня на 95% заповнена важкими невакцинованими пацієнтами.

- У Рівному всього 35 тисяч жителів з близько 250 тисяч вакциновані двома дозами, хоч вакцина є у всіх закладах, а точок локації, де можна зробити вакцинацію - десятки. Віднімемо близько 50 тис дітей, що хворіють не так інтенсивно і отримаємо цілу армію претендентів на реанімаційні ліжка і концентратори, які до слова ми уже всі роздали по домам... Вакцинуйтеся терміново!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також