Рівненська область переходить до «червоної» зони щодо COVID-19 із 26 жовтня

3903 0

Ми у соцмережах:

на Рівненщині -червона зона

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) встановила "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Рівненської та Миколаївської областей із 26 жовтня, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити: з 00:00 26 жовтня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Рівненської та Миколаївської областей", - написав Немчінов у своєму Telegram-каналі, повідомляє Іnterfax-Україна.
Як повідомив Немчінов, Держкомісія вирішила застосувати на території Рівненської та Миколаївської областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки.
Як повідомлялося раніше, Держкомісія з ТЕБ та НС встановила "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Херсонської області з 15 жовтня, а з 18 жовтня - також на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпропетровської областей, з 23 жовтня - у Сумській області.

  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також