Рівненська облрада обиратиме нового директора «Рівнеоблводоканалу»

2392 0

Ми у соцмережах:

Андрій Карауш

30 серпня відбудеться чергова сесія Рівненської обласної ради – розпорядження про скликання днями підписав голова ради Олександр Данильчук.

На засіданні 30 серпня депутати розглянуть ряд кадрових питань. Зокрема, обиратимуть директора найпотужнішого комунального підприємства на Рівненщині – «Рівнеоблводоканалу».

Із червня 2012 року керує облводоканалом Андрій Карауш, який у Рівне приїхав із Кропивницького, де керував ДП «Кіровоградтепло».

У 2016 році облрада переуклала контракт з Андрієм Караушем утретє, проте дія цього контракту завершується у вересні.

Документи від охочих керувати водоканалом обласна рада прийматиме до 6 серпня. Обиратимуть директора обласні депутати безпосередньо на засіданні своїм голосуванням.

Також 30 серпня облрада має проголосувати за контракти з керівниками ще кількох комунальних закладів: Здолбунівського будинку-інтернату для громадян похилого віку та людей з інвалідністю, Мирогощанського дитячого будинку-інтернату, Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Острозького, Будинку вчених, Рівненського обласного центру комплексної реабілітації людей з інвалідністю, Рівненського психоневрологічного інтернату та Рівненського обласного центру організації оздоровлення та формування здорового способу життя дітей та молоді.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також