Рівненська облрада збереться позачергово, але президія пересварилася

1970 0

Ми у соцмережах:

Рівненська облрада збереться позачергово, але президія пересварилася

Сьогодні президія Рівненської облради погодилася із клопотанням фракції "Свобода" про скликання позачергової сесії облради, на якій голосуватимуть за звернення до Кабміну та президента з вимогою скасувати рішення уряду про підняття цін на газ. Але з датою визначитися не змогли.

Спокійно президія не пройшла. На противагу зверненням "Свободи" та "Батьківщини" до президента з вимогою  ветом скасуватии рішення Кабміну про підняття цін на газ на 23%, які вступлять у силу з 1 листопада, БПП підготував проект про звернення щодо газу, але вже до уряду. Це спричинило суперечку між головою фракції "Батьківщина" Миколою Кучеруком та керівником фракції БПП Віталієм Чугунніковим

"Жодна людина, з якою я розмовляв, не підтримує підняття цін на газ для населення", - заявив голова фракції "Батьківщина" Микола Кучерук і пригрозив створенням "Народної ради", як за часів Революції, якщо сесію не скличуть.

Пан Кучерук вимагав скликати позачергову сесію на завтра, 25 жовтня, проте це клопотання не набрало голосів. Як і пропозиція голови облради Олександра Данильчука - скликати сесію на 2 листопада. Втім, голова наполіг, що скличе сесію саме через тиждень. А чергову з 16 листопада перенесе на 7 грудня, День місцевого самоврядування.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також