Рівненська ОДА готується продати майже сім гектарів землі у Здолбунівському районі

2713 0

Ми у соцмережах:

Рівненська ОДА готується продати майже сім гектарів землі у Здолбунівському районі

Наприкінці квітня за підписом заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка було видано розпорядження про проведення експертної грошової оцінки п’ятьох земельних ділянок.

Усі ділянки – промислового призначення, різного розміру, проте розташовані одна біля одної поблизу Уїздців Здолбунівського району. Загальна їхня площа – 6,6 га.

Клопотало про проведення експертної оцінки фермерське господарство «П’ятигірське», яке хоче викупити ці земельні ділянки, що на сьогодні у державній власності.

«П’ятигірське» працює у Здолбунівському районі з 90-х років і належить бізнесменам Ігорю та Станіславу Середюкам. Станіслав Середюк, зокрема, є депутатом Здолбунівської міськради від Агарної партії та володіє компанією «Автоленд», що імпортує сільгосптехніку в Україну.

Після того, як грошова оцінка ділянок буде проведена, фермерське господарство ще раз звернеться до Рівненської ОДА з проханням відчужити землю. Адже продаж земель державної власності поза межами населених пунктів – компетенція облдержадміністрацій.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також