Рівненська письменниця шукає компанію для походу в Одесу

1257 0

Ми у соцмережах:

Рівненська письменниця шукає компанію для походу в Одесу

Письменниця з Рівного Ксенія Циганчук планує пройти пішки з Рівного до Одеси. Про це вона написала у Facebook. Авторка детективів хоче побитися об заклад, що зможе пішки подолати понад 700 кілометрів за три тижні.

Подробиці втілення свого задуму вона розповіла Суспільному.

– Звідки з’явилася ідея – піти пішки саме до Одеси?

– Спонтанно. Прочитала про хлопця, який йшов до Луцька з Рівного пішки, бо побився об заклад. Я багато подорожую та ходжу пішки, от і подумала: чому б не піти до Одеси. Це популярний напрямок цього року.

– Що саме Ви очікуєте від походу, є конкретна мета?

– Спершу просто хотіла пройтися. Потім подумала, що все можна описати в книжці. Не стільки про сам похід, як про те, як я до цього дійшла. Про якийсь свій попередній досвід і про те, що в поході переживатиму. Думаю, це буде якось поєднано.

– Чи відгукнулися люди на Ваш заклик долучитися до походу?

– Зараз в пошуках, хто піде зі мною. Люди, згідні на парі чи похід, поки не знаходилися –через велику відстань і термін походу. Можливо, вдасться укласти парі або знайти спонсорів походу. Домовилася з магазином, який надасть мені одяг й взуття в похід. Може, знайду спонсорів, які дадуть гроші на проживання, харчування. Хочу зібрати невелику компанію на 2-3 людини, бо більше людей будуть гальмувати один одного.

– Вже вирішили, коли саме вирушатимете в дорогу?

– Планую вирушити в перші два тижні вересня. На цих вихідних планую похід на 40 кілометрів з рюкзаком, щоб підготуватися до походу в Одесу.

– Чи спланували сам похід, як пролягатиме маршрут?

– Маршрут почала продумувати через Хмельницьку область. Щодо проживання – ще нічого не знайшла, але перший день має бути в Острозі, другий – в Ізяславі. Шукаю готелі, їжу візьму з собою, але трішки, бо й без того буде достатньо речей.

– Рахували, скільки часу триватиме подорож?

– Приблизно три тижні, але, можливо, й більше –буде видно по ситуації. Автостопом користуватися не будемо, бо ідея якраз у тому, щоб пройти весь шлях пішки. Роздумую над тим, що робити під час негоди. Намети з собою нести не буду, бо в готелях зручніше. До того ж, якщо піду сама, то одній ночувати біля дороги страшно. Робитиму фото, відео – все фіксуватиму і публікуватиму на своїй сторінці. 

Спілкувалася: Аліна Дубовська.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також